Takk for oss!

Etter to og et halvt år som tospann og medspilloppmakere i spissen for Bok til alle-nettverket, har Guro og Vegard valgt å gå nye veier. Før vi tok over arbeidet med bibliotek og leseombud, har vi begge jobbet lenge på andre fronter i Leser søker bok.

Tiden vår med biblioteknettverket har vært veldig inspirerende og lærerik. Vi har fått reise land og strand rundt og sett et enormt engasjement blant leseombud og bibliotekarer. Vi er svært takknemlige for å jobbe innenfor et felt der velvilje og problemløsning er første ryggmargsreaksjon. Ikke minst har vi blitt kjent med et stort antall av de aller fineste folka i Norge. De morsomste arbeidsdagene våre har vært i møte med dere, tusen takk for det!

Vi vil rette en spesiell takk til alle Bok til alle-bibliotekarer, leseombud og fylkeskontakter. Dere har gjort jobben vår spennende, mye lettere og veldig morsom.

Sist, men ikke minst, vil vi takke for reisen til Leser søker bok-familien vår, som det blir innmari trist å reise fra. Tusen takk for alle faglige diskusjoner, tøysete to-kaffekopper, dugnader og det gode kameratskapet, til kollegaene våre, til sjefen og til de som har vært med oss gjennom årene. Vi kommer alltid til å ha en bit av hver av oss på Leser søker bok.

Tilfeldighetene ville det slik at vi begge ble tilbudt ny jobb omtrent samtidig. Vegard har sin siste arbeidsdag 25. mars og begynner som leder av Manglerud ungdomshus. Guro skal ha sin siste arbeidsdag 13. mai, før hun begynner hos Store norske leksikon.

Bok til alle-skuta overleverer vi i kyndige hender hos Veronica Salinas og Tone Holmen.

Etter mange fine, utfordrende, kreative og morsomme dager: Tusen takk for oss!

Hilsen Vegard og Guro

To relativt normale folk tar over biblioteknettverket i 2012

Mye gøy på jobben!

Mye gøy på jobben!

To raringer sier takk for seg!

To raringer sier takk for seg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s