Bokkunstprisen til Anna Fiske!

Forfatter og illustratør Anna Fiske ble 27. mars tildelt Bokkunstprisen under kåringen av Årets vakreste bøker. Bokkunstprisen er en hederspris, som blir tildelt en person, et forlag eller en virksomhet som har gjort betydelig innsats over et lengre tidsrom for å fremme god bokkunst ved å formgi, illustrere, produsere eller utgi kvalitetsbøker.

Fra juryens begrunnelse:
Juryen har, som allerede nevnt, i år ønsket å hedre en helt spesiell stemme i den norske bok- floraen. Hun er illustratør og forfatter, – hun er nærmest sin egen sjanger. Bøkene hennes har et skrått blikk på stort og smått, iblandet en god porsjon klokskap og rikelig med menneskekjærlighet. Streken hennes er leken, energisk, litt rar og sjarmerende. Bokprosjektene er utprøvende, rause, humoristiske og uredde. Et sitat fra prisvinneren lyder som følger; Det er ikke farlig å bli redd, det bare føles sånn.

Les mer hos Grafill.

Anna Fiske har gjennom mange år vært en drivkraft for å sikre at det kommer ut bøker for alle. Vi i Leser søker bok er stolte og glade over å ha henne som samarbeidpartner og venn. Gratulerer med en velfortjent pris!

Anna Fiske på Leser søker boks 10-årsjubileum i 2013

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s