Bli leseombud, en landsdekkende kampanje

Leseombudene våre er enormt populære. Hver uke leser de til folk over hele landet som har stor glede av denne lille timen i uka med gode historier. Nå vil vi dele gleden med flere. Vi lanserer kampanjen Bli leseombud.
Film bilde 17

Nytt materiell til bruk i bibliotek
Leseombudene kommer dessverre ikke av seg selv bestandig, noe promotering må til. Vi har laget nye plakater som kan brukes i biblioteket eller andre steder der potensielle leseombud ferdes. Plakatene kan fritt lastes ned her.

Har dere mulighet til å dele eller vise film på deres nettsider/ Facebook sider eller andre steder har vi laget en 30 sekunders film som også kan brukes fritt. Se filmen her.

I tillegg har vi laget nye innmeldingsblanketter som kan bestilles ved å sende en epost til vl (allfakrøll) lesersokerbok.no
Se her for mer kontaktinfo.
Flyer Bli leseombud-1 Flyer Bli leseombud-2

Superleseombud

Blant de 800 leseombudene vi har, finnes det så mye flinke folk! Vi i Leser søker reiser på inspirasjonssamling for leseombud så ofte vi kan, rundt om i landet, og det vil vi fortsette med. På den måten møter vi mange av de fineste og flinkeste folka vi vet om. Nå ønsker vi å vise dem frem til flere.

I 2014 ønsker vi å utnevne et knippe superleseombud, ett i hvert fylke. Disse vil få gratis kurs i formidling og taleteknikk og vil bli brukt som inspirerende innledere eller kursholdere på inspirasjonssamlinger eller arenaer der det er naturlig å høre et leseombuds historie. Vi håper også at superleseombudene kan bidra til økt rekruttering av leseombud lokalt. Vet du om et leseombud som virkelig er førsteklasses? Tips fylkeskontakten din!
For mer informasjon om leseombudsordningen eller kampanjen Bli leseombud! – Ta kontakt med oss i Leser søker bok. 

Reklame

En tanke om “Bli leseombud, en landsdekkende kampanje

  1. Tilbaketråkk: Bli leseombud! Del 2 | Ut av hylla

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s